------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ petukoodi suurendavad primogemid ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Arvasin, et see mäng oleks meelelahutuslik tühikäigumänguna, juhusliku mänguna. Kuid see taandub reklaamivaatlejale, tegelik mäng on minimäng. Mul läks vaid paar päeva, et see lõplikult käest panna. Ärge raisake oma aega reklaamide vaatamisega. Järjekordne pettumus.
See on suurepärane reklaam. Keskpärane mäng.Nii tore, et pooled esitatavatest nuppudest viivad teid reklaamide juurde või reklaamide eemaldamiseks 17.99 ostuni. Ja siis mitu hüpikakna hõõguvat reklaaminuppu. 17.99? Tõesti. Ja teie saavutused on reklaamidega lukustatud. Ja saavutused avanevad teie esimese 5 minuti jooksul. Nii et tegelikult üritatakse teil klõpsata võimalikult paljudel reklaamidel, enne kui tüdinete tüdimusest ning kehvast õigekirjast ja grammatikast.
See on parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen! See on nii lõõgastav, et lõpetasin ürituse ja see on kõigi aegade parim, kuid mul on probleem, läksin App Store'i ja ma ei leia järgmist peatükki ja kui kurdate reklaami üle, siis eksite, on reklaamid suurepärased
Idle Arks: Build at Sea Казуальные urcSee muutub, kui minu kogemus paraneb ... lõbus mäng ja kena kontseptsioon, kuid siiani on sellest veidi puudu ... ma ei tea, mis sellel puudub, kui ma sellest aru saan, muudan oma arvustust halvasti Redigeeri: langetatud 2 tärnini , ressursse on äärmiselt vähe, välja arvatud juhul, kui teile meeldivad reklaamid, saavutused on lukustatud reklaamide taha ja teil pole mingit sisendit, et miski välja kukub ... mitte kõige hullem mäng, kindlasti on potentsiaali, kuid liiga palju reklaame ja ebapiisav tasu
See on lihtne, kuid rahulik mäng. Hea mängida, kui sul pole midagi teha. Kuigi ma arvasin, et teil on oskus meisterdada nii, nagu soovite oma paati teha. Kurb, et minu oletus nii ei läinud.
Reklaamimüük on selgelt nende peamine eesmärk selles mängus ja mitte lõbus. Mäng on alguses päris lahe, kuid mõne taseme järel lähevad uuendused nii kalliks, et ainus viis raha teenida on pidevalt reklaame vaadata. Samuti on olemas võrguühenduseta ülempiir, nii et isegi pärast mõnda aega ootamist (või jõudeolekut) mõeldes, et võib-olla on mõne asja uuendamiseks saadaval ressursse, saate alla laadida ja mäng kogub võib-olla ühe versiooniuuenduse jaoks piisavalt. Selle asemel peaksid nad muutma nime AD Arksiks.
Idle Arks: Build at Sea Santai wncvMängul on potentsiaali, kuid see on agressiivne, püüdes teid kalliskive ostma panna. Kasvatate põllukultuure/puid puidu jaoks või ootate, kuni puit mööda ujub. 90% puidust, mille kõrval hõljub, on kastid, mille eest maksate kalliskive või vaatate reklaami. Mitu korda ei ole midagi muud kui 4 rinnakorvi korraga. See on jõudemäng jah, kuid tõsiasi, et alati on 2 kasti, kui puit peaks kudema, on ülekaalukas.
See on huvitav, kuid sellel pole süžeed, mida lünki täita, ja sellel pole ka ilmset mõtet. Olete väga piiratud sellega, mida saate kasutada või miks, ja ooteaeg on pikk. Parem oleks, kui oleks rohkem teha või kui tegelastel oleks võimalus mängijat mingil interaktiivsel moel tunnustada, st 4. seina barjääri murda. Umbes nagu mängija on mis tahes jumalus või jõud, mis vastutab nende heaolu ja ellujäämise eest.
Väga hea mäng
Saan kindlasti aru kaebusest reklaamide kohta. Mängijana tunnete end nende vaatamises nurgatatuna. Huvitav, kas see lõksus tunne väheneks, kui mängija vaateväli poleks nii piiratud. See on väike mäng, kus on palju ehitust! Kuid kõik tundub nii kitsas ja võtab nii palju ekraaniruumi. Mulle isiklikult meeldiks, kui saaksin välja suumida ja ringi vaadata, eriti kui parv suuremaks kasvab. Ma maksin reklaamivaba kogemuse eest ja arvan, et see on pärl.
Mitte see mäng, mida ootasin. Kõik, mida peate tegema, on oodata ja ehitada. Järgmine tase, oodake, ehitage. Loputage ja korrake. Kõik, mida te tegelikult teete, on kellegi teise juba tehtud asja ehitamine. Sa ei saa oma parve ehitada, mis on lihtsalt igav. Mitte eriti lõbus mäng ja mul olid ka lootused.
Nii armas kui see mäng ka pole ja mulle meeldib see mäng väga, on reklaame lihtsalt liiga palju. Tundub, et iga kümne sekundi järel vaatab üks neist, et preemiaid saada! Reklaami asju visatakse mulle peale ja seda ei saa kuidagi tagasi lükata. Olen sõna otseses mõttes sunnitud seda reklaami vaatama ja siis on "preemia" vaid üks pärl. Laadisin selle mängu alla vaatamata paljudele arvustustele, mida lugesin selle probleemi kohta, sest arvasin, et võib-olla on nad selle praeguseks parandanud... aga ei. Jällegi, see armas, kuid liiga palju reklaame ja puudub vabadus.
Graafika on lahe, kuid tundub, et see mäng ei arenda mingeid erilisi oskusi peale kannatlikkuse. Näib, et selle ainus mõte on panna teid reklaame vaatama. Suurem osa naljast läks pigem selle arendamisse kui mängimisse!
Kuigi alguses on see lõbus, on hilisemas mängus raske midagi muud peale laeva näha, mistõttu on raske käsitsi taluda. Samuti raskendab see ülejäänud laeva nägemist, kuna puudub "suumi" juhtimine. See mäng oleks saanud 3 tärni, kui see oleks ainus probleem. Ma annan sellele 1 lihtsa tõsiasja pärast, et see on sepistatud lisadega. Peaaegu kõike mängus (kaasa arvatud verstapostisaavutused) peate vaatama videot.
See on väga lahe... mäng? Kas saate seda mänguks nimetada? Kogemus? Muidugi, lähme kogemustega. Sa ehitad parve.. AGA, aga sul pole absoluutselt mingit loomingulist vabadust. Nii et ehitate üsna palju virtuaalseid mudeleid. Hea, kui arvate, et see on lõõgastav, halb, kui arvate, et see on rohkem ellujäämismäng.
Idle Arks: Build at Sea Kasual zluMulle väga meeldis see mäng, et see mäng läbi sai, ootasin vaid värskendust. Jah, see võtab aega jah, see on reklaamipidu, kuid mulle meeldib reklaame vaadata, kuna leian mängimiseks uusi mänge. Nii et tänan teid selle mängu eest, kellele ma selle mängu reklaami kaudu leidsin.
11.06.21 EI OLE RAHA VÄÄRT, ET KUULUTUSTE EEMALDADA. lendad läbi tasemete ja mäng peatub. (Ootan rohkemate tasemete kohta) Värskendus 17.11.21 ootab endiselt uut taset. Vähendatud 2 statistikani.
HEA MÄNG 😃
väga hea
äpp on kindlasti ajaraiskaja, lihtne asi, kogu puitu järgmise asja jaoks piisavalt, ehita, korda kuni jõuad järgmisse piirkonda, korda kuni saad järgmise tegelase/looma, reklaamid võivad olla valikuga, mitte kunagi küll, aga rindkere on nii palju, et nad justkui karjuvad sulle, et reklaame vaadata, saavutuspreemiad maksavad sulle reklaami vaatamise eest. uskumatu.
See pole halb mäng. See on suurepärane viis aja surnuks löömiseks. Kuid reklaamid on naeruväärsed. Pärast iga 2.-3. parve uuendamist oli reklaam. Kuid ma usun, et jõudsin 5. peatükini, kui rakendus külmutas. Taaskäivitasin telefoni ja avasin selle uuesti, et avastasin, et ma ei saa enam edasi liikuda. Tegelasi ei ilmu, ühtegi minu annaali pole seal, mitte midagi. Ma tõesti naudin seda mängu ja annaksin hea meelega hinnangu rohkem kui 2, kuid praegusel hetkel on see vaevalt kahte tärni väärt.
Puuvillane putukas
Lihtne ja lõbus, aga kas keegi teine jääb sellisesse sündmustesse nagu mina kinni? Kas peate lahingu võitmiseks ehitama rohkem relva, aga ka selle lahingu võitma, et rohkem kraami maha lüüa? Kuidas seda lahendada?!
Defense Zone 3 HD Strategie iavIdee on lõbus, kuid teostus on halb. Mitte ainult see, vaid ka reklaamide vaatamine üksteise järel, kui soovite edeneda. Kui soovite reklaamidest vabaneda, peate maksma 18 dollarit (lugesite õigesti) pluss veel 5 dollarit kahekordse rahakordaja eest. Tundub, et looja on selle lihtsalt selleks, et teile reklaame näkku lükata.
Umbes poole mängu pealt (kohe pärast ainsa ostu sooritamist) hakkas mäng kokku jooksma ja sundis mind ülesandeid kordama. Lisaks ei tundu animatsioon ja graafika hilisemate tasemetega sammu pidavat. Näib, et nad kasutavad samu mudeleid, kuid ei tee muudatusi kuju ja suuruse alusel. See oli lõbus, kuni see kestis, aga ma ei jätka mängimist.
See on hämmastav! On ainult 2 probleemi, te ei saa ehitada nii, nagu soovite, ja end teisele saarele kihutada, kogu teie raske laevaehitustöö jääb alles ja peate otsast alustama.
See on lõbus mäng, olen selle juba võitnud, kuid teen seda sündmust ikka veel, kuni ootan uut värskendust. Kuid juhul, kui ma olen oma laeva nii palju kui võimalik täiustanud ja ikka ei suuda vaenlast võita, hoolimata sellest, kui palju ma proovin. Mul on üle miljoni tahte ja 1000 luud ja teemandid, nii et see pole probleem.
Värskendan oma arvustust, kuna mäng aeglustus ja peatus. See jõuab punktini, kus reklaamid on ainus viis jätkamiseks. Vastasel juhul võib teil olla võimalik teha üks täiendus päevas. Midagi mängus tegelikult ei muutu, teenite lihtsalt passiivselt raha ja täiendate oma laeva, et mängus edeneda, nii et saate passiivselt rohkem raha teenida ja teha kallimaid uuendusi.
Mäng on hoidnud mu tähelepanu, kuid reklaame näidatakse palju rohkem kui varem ja te ei saa neid isegi vältida. Enne klõpsasin lihtsalt reklaamidel, et asju hankida, kuid pärast seda ilmub järsku reklaam, mida ma ei saa vahele jätta, nagu kogu aeg. Üks pärl pole seda väärt, kuid peale selle meeldivad mulle nüüd mängus olevad sündmused.
See on rohkem mäng "vaadake seda reklaami, et edeneda". Reklaamivaba edenemine on valusalt aeglane, kuna võrguühenduseta on maksimaalselt 2 tundi ilma lisatunde ostmata. Peate isegi reklaame vaatama, et saavutatud saavutuste eest tasu saada. Teie meremehed magavad öösel, kuid selle vahelejätmiseks võite vaadata reklaami. Boonuskulda on külluses, aga selle saamiseks pead vaatama reklaami. Andsin kaks päeva, minu jaoks piisas sellest reklaamist.
See on lõbus mäng, kuid peaksite suutma boonusvideole ei öelda ja kas saaksite ehk mõnest videost lahti saada, kui muidu on see hea mäng.
Materjalide kogumine võtab tavapärasest kauem aega, välja arvatud juhul, kui vaatate palju reklaame isegi siis, kui edenemine on aeglane. Arvan, et olen kolmandal ülesandel ja vaatasin üle 60 reklaami. See on tehniliselt tasuta, kuid jõuab $$-ga kaugemale ja kiiremini. See mäng ei tundu minu arvates ausalt öeldes seda kõike väärt.
Idle Arks: Build at Sea Kasual zluOlen reklaamidest teadlik, kuid kui meil on alternatiiv ja ma keeldun sellest, siis arvan, et mind ei peaks sundima, olenemata eelistest. Mulle meeldib mängus usu kontseptsioon, kuid mõne hetke pärast ei saa ma enam ehitada. See on kinni nagu mul polekski puitu. Ja väljakutsed on eriti keerulised. Tavaliselt jõuan teisele saarele olenemata sellest, kui palju reklaame ma vaatan.
Väga armas talutavate reklaamidega. See on huvitav, kuna piibliviited muudavad selle koomiliseks. Arstikabinetis või mõnel muul piinaval kohtumisel võid kergesti põletada tund aega igavust.
Mulle meeldib mäng ja eeldus, et see on tühikäigul, aga no pean saavutuse kogumiseks reklaami vaatama!?!?!? Ma saan aru ujuvatest rindadest, aga saavutustest tõesti? Oh ja siis on see 15 dollarit, et reklaamidest lahti saada ja tegelane hankida? Mida teeb see tegelane maagilise vikerkaarega, mis annab mulle päris raha?
Üks neist "täiendage seda asja ja siis me teeme teie peal vana vahetuse ja saate uue, mida peate nullist uuendama". labane. Samuti ma arvan, et ma poleks tohtinud olla üllatunud, et tegelaste nimed pärinevad judeo-kristlikust mütoloogiast, aga nii see läheb. Olge valmis vaatama palju reklaame või kulutama 17 dollarit, et saaksite need vahele jätta, et koguda vajalikke reklaame.
Idle Arks: Build at Sea Dažādas spēles tkkSee mäng on tõesti armas ja lõbus. Ma armastan seda. Ainus põhjus, miks ma sellele ühe tärni annan, on see, et te tahate 30 dollarit lihtsalt ilma reklaamideta? Tõsiselt?? See on naeruväärne! Iga teine mäng küsib reklaamivaba komplekti eest võib-olla max 2 dollarit. Kõige rohkem, mida olen reklaamivaba komplekti eest maksnud, oli 12 dollarit. Hind, mida küsite, on täiesti rumal
See on suurepärane mäng. Erinevad. Kui te paate kokku ehitate, on laudu ja kaste raske näha. Peaks tegema selle kohta, kus saate panoraami vaadata, ja muutma paati väiksemaks, et selle ümber näha. Nii jääb palju hõljuvat puitu ilma.
Mäng on äge! Tegelased on lahedad, aga kuldkirst maksis 10 briljanti aga ma ei taha reklaami näha.
Igav
Ma lihtsalt armastan seda rakendust miljonitel põhjustel, kuid ma ei saa neid kõiki korraga loetleda, nii et üks põhjusi on see, et see on rohkem seotud taseme tõstmise ja võidutee leidmisega ning kui ta võidab parima lolli asja, siis sina püüdsin end hästi tunda ja siis sulle meeldib mängida, jätka mängimist, jätka mängimist, kuni sulle meeldib meistertasemele meeldimine, ma mõtlen nagu meister ja sinu paadis on umbes 80 inimest ja see muutub lihtsalt väga heaks ja tõesti hea ja väga hea
Hea mäng
Teate, et see on tõesti nõme, sest see võib olla armas mäng, mis mulle väga meeldivad asjade kogumise ja ehitamise mängud ning armsad väikesed loomad on toredad. Kuid see mäng on loodud nii, et kui soovite üldse midagi saavutada, peate iga 5 sekundi järel lisamist vaatama. Mul pole midagi selle vastu, et mängin mänge, kus pean võib-olla vaatama lisamist, kui tahan kiiremini edeneda, kuid see näib olevat seadistatud nii, et edenemine pole isegi võimalik ilma ühe asja ehitamiseks kuni 3 lisamist vaatamata
Kuigi see mäng oli veidi aeglane, hoidis see mu tähelepanu. Mul oli lõbus ja mängisin, kuni see enam ei tööta. Kui mu meeskond läheb järele, on see kõik 0 dollarit. Puit, mida ma kogun, on 0 dollarit. Lõbus, kuni see kustutamine kestis. Tahaks oma raha tagasi!
Väga lõbus mäng ja mulle meeldivad viited! Ma ei andnud viit starti, sest seal on üsna vähe reklaame, aga peale selle ma armastan seda ja see tekitab sõltuvust!
Noh, ma ütleksin, et kõik on suurepärane, välja arvatud see, et kastid, mis annavad teile palju ressursse vastutasuks 10 teemandi või video eest, mille laadimiseks kulub video igavesti.
Palju reklaame ja need annavad teile arvustuse kirjutamiseks kalliskive, kuid need jätavad mulje, et reklaamid peavad tingimata mängu käima lükkama kastide kaudu, mis annavad teile palju ressursse. Õnneks ei paista need reklaame sundivat, kuid pakettidele, mida saab osta pärisrahaga, on kaks võimalust, üks on 5 dollari eest 2x igaveseks ja teine on 18 dollarit ning selleks on vaja eemaldada need valikulised reklaamid ja saada üks mängus.
Idle Arks: Build at Sea Santai wncvPidin vigade tõttu arvustust muutma. Sündmustes ja põhimängus saabub punkt, kus ükskõik kui palju ressursse teil on, ei saa te ehitada ja kui te ei saa ehitada, ei saa te edasi liikuda. Soovin, et selle mängu puhul tekiks ebakõla.
Idle arks on mõnus ja rahulik, aga ka väga lõbus ja lõõgastav mäng. Mulle meeldib selles kõik, kuid mul on üks probleem. Alates sellest, kui ma seda paar päeva tagasi värskendasin, olen märganud, et kui ma proovin vaadata millegi reklaami või isegi kui see viib mind lihtsalt reklaami juurde, läheb ekraan mõneks sekundiks mustaks ja seejärel suunab mind avakuvale. . Oleksin väga tänulik, kui saaksite selle probleemi lahendada, peale selle, et see on suurepärane mäng.