------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ suurendada primogemide häkkimist ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Mulle meeldivad kommid
Palun andke mulle konto tagasi nimi Noialt
Roblox on nüüd nõme, ma ei saa isegi ühtegi mängu mängida, ilma et see mind viivituse tõttu mängust välja lööks, isegi kui mul on 0 viivitust, mis kuradit sul viga on roblox lihtsalt paranda see rumal rike, see on juhtunud juba 3 aastat, paranda tõrge juba Ma armastan sind pikka aega, miks sa pead mind reetma
Okei
Tere, Roblox Corporation. Ma tõesti armastan seda mängu, kuid ainus probleem on see, et kui ma proovin sisse logida ja parooli sisestada. See ütleb, et mul on Google Smart Lock sisse lülitatud, kuigi mul pole isegi Google Smart Lock sisse lülitatud, ja mõnikord ütleb see ka, et minu Interneti-ühendus on nõrk, kuigi mu Interneti-ühendus on tõesti tugev. Palun parandage see probleem niipea kui võimalik! Aitäh ja head päeva jätku!
Normaalne mäng liht asi see mul maailma parim int ja hea arvuti aga ikka lagab??? Palun paranda vead
Hea, aga miks see ei tööta, kui öeldakse, et roblox ei tööta, kui te ei värskenda Google Play teenuseid?
SEE EI TÖÖTA!
mulle väga ei meeldi;(
Väga lõbus!Soovitan lol.Ma ei mängi nii palju, kuid loodan, et uutele mängijatele meeldib see lõbus RP-ga, hirmutada ja uute sõpradega kohtuda! ARMASTAN SEE BYYEEE (^^)
Mäng on hämmastav, välja arvatud see, et selles on mõned vead ja halvad rakendused ning pole vihkamist, vaid MÄRGID. me kõik vihkame silte ja soovime, et neid seal poleks. ja uskuge mind, ma saan ka sellest aru.
Minu 9-aastane armastab seda mängu. Ma pole kindel, kas ta saab täpselt seda, mida ta tegema pidi. Kuid talle meeldib teha palju avatare ja ta teeb mõned kaardid ja talle meeldib see nii väga. Tal on rakendus olnud umbes 2 aastat ja seal on mõned reklaamid, aga ta teab, et ei tohi neid alla laadida ja ma lihtsalt panen telefoni koodi ka mõnikord reklaamidele, mida pead vaatama 30 sekundit, siis ilmub sinna X et saaksite reklaamidest väljuda ja mängu jätkata, pean ütlema, et ta ei paista reklaamide vastu midagi.
Pimepakk, ROBLOX, 1 tk - Игрушки для девочек - Selver
Roblox Seikkailu ijyvVäga hea mängud Soovitan
Parimad roblox-mängud - Parada Creativa ▷➡️
Muidu hea aga lihtaslt ma olen seda pikka aega mangind ja nüüd ta ei lase mangida ta ütleb et pass on vale aga tegelt pole ja siis ma otsin oma acci na näenome acci teistes riietes ja kõik mu sõbrad on järsku ara kadund mina soovin oma uuele kontole neid robuxe tagasi mull onseal kontol olnud 3256 ja ma nõuan neid tagasi.
MA VIHKAN ROBLOXI 😡😡😡😡😡🤡
Usb-kaabel-game controller for pc vaarika pi gamepad remote ...
Korralik, kuid stuudio jookseb kergelt kokku
Roblox Abenteuer bbzaMa ei soovita seda mängida, kui teil on 5 või noorem, kuid see on väga hea mäng, välja arvatud see, et logite alati välja, see on nii tüütu ja ma logisin just välja ja see ei aktsepteeri minu kasutajanime ja parooli, kuigi see on õige sisselogimine😭😭😭 😭😭😭😭😭
See mäng on lõbus, selles on miljoneid mänge, seal on kindlasti vähemalt 1, mis teile meeldib, see ei ole enamasti p2w, ainus probleem on see, et vajate tugevat Interneti-ühendust või see jääb viivitusega või katkestab ühenduse. Ja kui teil on probleem ja ei saa sisse logida isegi siis, kui teil on tõendeid, et nad vastavad alati, kui mitte, kui see on tegelikult kasulik, tahan vaid oma kontot tagasi.
Até que é bom mas tem alguns defeitos
Mäng on suurepärane, mulle meeldis mängu mängides iga sekund, kuid kuna ma pole paar päeva mängus osalenud, logis mäng mu kontolt välja ja ma ei saa enam igatseda. Ma ei tea, kas see on viga või midagi, aga see tuleb parandada.
Roblox ጀብዱ bwzROBLOX ON KÕIGE HALVIM KOGEMINE MÄNG, SEE EI TÖÖTA ÜLDSE, JA EI LAADI ÜLDSE NING ÜHENDAB, et EI SAA INTERNETIGA ÜHENDADA JA MUL OLEN ÜHENDUS TÄIELIKULT HEALSE INTERNETIGA, KUI SEE ON TÄIELIKUNE WOKSUBLEE
pask
Tavaline
Lõbus mängida aga ma tahaks uussi asju ilma robuxideta
ÄGE
Kõigi aegade parim mäng, mida saate sõpradega liituda ja kõike muud lõbusat, ma armastan seda mängu. Kõik peaksid hindama seda 5 tärniga, see on kasulik mäng, mulle meeldib see!1! Nii et kõik hindavad seda tärnidega. võite ka sõpradele sõnumeid saata ja kõige tähtsam on see, et see ei luba ebaproportsionaalseid sõnu! nii et mu lapsed ei tee halbu asju parim mäng,,,,,PC.Ericka Jacinto <3
Roblox Äventyr cmxqJail Break : Cops Vs Robbers Jeux de rôles wumtSee on hea aga värskendama peab alati
See on parim mäng
see mäng on väga hea, kuid mõned kiusajad ja vilont, kuid väga tore ja lõõgastav, ma arvan, et see mäng on mõnikord minu kodu ja see on väga hea, kuid mõnes mängus pole see nii hea, kuid võite selle alati jätta, sellel on # sest see võib olge midagi, mida vilontis on öeldud, nii et sellel on sildid ja te saate osta robuxit pärisrahaga ja ma loen inimeste tehtud rõivaid ja saate ise oma mängu teha, nii et miks mitte hüpata robloxi peale ja lõbutseda
Väga hea, ainult miks nii palju robuxide eest? Neid võiks välja teenida!
täielik kataloog - ESTER
Roblox Äventyr cmxq👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ausalt öeldes on see parim mäng, mis keegi kunagi teinud on. KÕIGILE on midagi ja ma mõtlen KÕIGILE. Saate isegi inimestega rääkida ja sõpru leida, samuti võite liituda kogukondadega (kuid mõned on mürgised). Looge lihtsalt parool ja kasutajanimi, nii lihtne see ongi. Muidugi on selliseid asju nagu "Robux" ja "Premium", kuid need pole isegi nii kallid! Oh jah, ma unustasin, et see on mõeldud igas vanuses ja kui sa ütled midagi sellist nagu "Oh, ma elan siin." või "Oled nii loll" See hägustab seda. Pole põhjust seda mitte mängida.
Mis asi. Eile täitsin kasutajanime ja parooli väljad ning vajutasin sisselogimise nuppu. Kuid see lihtsalt tõi nupu uuesti üles, kuigi olin mitu korda proovinud. Minu internet on hea. Roblox parandage see võimalikult kiiresti.